Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חומרים
6 לימונים בשלים בינוניים
4-5 כפיות מלח גס
חצי כפית פפריקה חריפה
3 גרגירי פלפל אנגלי
עלה דפנה
2 כפות שמן זית

הכנה
שוטפים את הלימונים במים וסבון ומייבשים היטב במגבת מטבח. קוטמים את הלימונים ופורסים לפרוסות דקות בעובי חצי ס"מ לכל היותר. מסירים את הגרעינים. מניחים מלח ופפריקה בצלחת קטנה. טובלים כל פרוסה בתערובת המלח, מניחים זו על גבי זו בצפיפות בתוך צנצנת מעוקרת. לוחצים היטב על פרוסות הלימון להגרת המיץ. אם הלימונים לא הגירו מספיק מיץ כדי כיסוי פרוסות הלימון, סוחטים מיץ לימון בנוסף ומוזגים לצנצנת. מניחים גרגירי פלפל אנגלי ועלה דפנה.
מוזגים מעל הלימונים מעט שמן זית, סוגרים היטב ומניחים במקום מוצל למשך יומיים. לאחר הפתיחה מומלץ לאחסן במקרר.

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

לימון כבוש❤️_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים