Share with:


חלבי

אופן הכנה

פחזניות קלות ופשוטות שכיף לתת כמתנה או להגיש לאורחים. הפחזניות הן הקינוח האולטימטיבי והן טעימות במיוחד במילוי קצפת או קרם פטיסייר. לאחר כמה ניסיונות מתרגלים לעבוד עם בצק רבוך והכנת הפחזניות הופכת מהנה וטעימה במיוחד

מצרכים
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
100 גר' חמאה
כוס קמח
4 ביצים M

הכנה

בסיר קטן נחמם חלב, סוכר, סוכר וניל וחמאה, נביא לרתיחה ונערבב להמסת הסוכר והחמאה.

ננמיך להבה ונוסיף כוס קמח, תוך כדי ערבוב ובהדרגה, עד שנהיה גוש בצק שמתנתק מדפנות הסיר.

נעביר את גוש הבצק לקערת מיקסר ונצנן מעט. נוסיף ביצים ונטרוף טוב טוב במיקסר עם וו גיטרה.

נעביר את תערובת הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב, נזלף על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נחמם תנור ל-180 מעלות ונאפה את הפחזניות כ-30 דקות, תלוי בתנור.

נחכה לצינון מוחלט של הפחזניות, נחתוך לרוחב ונמלא בקרם פטיסייר / קצפת. ניתן גם לטבול את הפחזניות בשוקולד מומס

 פחזניות קלות ומנצחות
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים