Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי ק"ג קמח פוקצ'יה פיצה או רגיל
כפית שמרים יבשים
כפית מלח
כפית סוכר
2כוסות מים חמים
3כפות שמן
עשבי תיבול
כפית מלח גס או אטלנטי
רוזמרין
טמין יבש או טרי
ירקות כל מה שאוהבים גמבה ,בצל סגול,קישואים,עגבניות שרי,פטריות
מנפים קמח עושים גומה באמצע שמים מלח וסוכר מערבבים עם כף מוסיפים שמרים מערבבים מתחילים ללוש עם מים בהדרגה עד שבצק ללא גושים לוקחים על היד שמן ומתחילים עם היד להכניס אוויר לבצק ככה יהיה אורירי.מתפיחים שעה
עוברים עוד פעם ומתפיחים .
מחממים תנור ל230 מעלות שיהיה חם
לוקחים תבנית מחלקים ל-3 כדורים בצק משמנים ידיים ופותחים בצק על התבנית שמים ירקות טיפה שמן זית מלח גס רוזמרין טמין ולתנור עד לזהבה בערך 20דק .
מוצאים מקררים ובתאבון.

מתכוןמתכון

פוקצ'יה אוורירית וטעימה_מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

76 מתכונים