Share with:


פרווה

אופן הכנה

מדוד לפי כוס חד פעמי חם :
כוס קמח
כפית שמרים
כוס קמח תירס
1 תפוחי אדנה מבושל ומרוסק כן כן זה בסדר
כפית גדושה מלח
3/4 כוס מים

לעבד לבצק ולתת מנוחה כחצי שעה .
לאחר התפחה להוסיף רבע כוס שמן זית ולעבד..
להשטיח במגש עם נייר אפיה וביד לעשות פעולת מריחה של חירור (ראו תמונה).
לפזר שוב מעט שמן זית ולקשט בעגבניות שרי, זיתים שחורים או ירוקים וזעתר.

פוקצ'ה איטלקית
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

774 מתכונים