Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון : דורין מרמלשטיין

למרנג :
2 חלבונים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס אבקת סוכר
קמצוץ מלח

מקציפים 2 חלבונים עם המלח עד להכםלת נפח .
מוסיפים בהדרגה סוכר , כפית כפית .
לאחר הקצפה של כמה דקות ועד לקבלת מרנג יציב וקשה מוסיפים את אבקת הסוכר ומקפלים בעדינות .
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים לצורה שאת אוהבת .
לתנור שחומם מראש 3 שעות על 70 מעלות .

לקרם :
שמנת מתוקה פרווה
כוס חלב סויה וניל
אינסטנט פודינג וניל צרפתי
מקציפים הכל יחד .

לרוטב :
תותים ופירות יער קפואים מבשלים בסיר עם סוכר ומים ( לפי טעם ) מבשלים עד שהרוטב מסמיך כחצי שעה בערך . אני מכניסה בהתחלה רק מעט פירות יער בשביל הצבע ואחרי שהרוטב מצטמצם מוסיפה את שער פירות היער שישמרו על צורתם .

מרכיבים :
מניחים מרנג
מוסיפים פירות . מה שאוהבים .
מזלפים קצפת
מניחים רוטב בעדינות
רימונים או תותים תלוי בעונה , אפשר גם פסיפלורה
ובתאבון …

אף אורח לא ישאר אדיש לפבלובה הזו