Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
1 וחצי כוסות קמח
1/4 כוס מים או מיץ תפוזים
קורט מלח
150 גרם מחמאה / מרגרינה
כף סוכר

לערבב את כל החומרים לרדד הבצק ולהניח על תבנית משומנת עם דפנות
לדקור מעט עם מזלג ולאפות כ15 דקות על 180 מעלות

המילוי:
1 ורבע כוסות מים
1/4 כוס מיץ לימון
קורט מלח
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
להכניס לסיר ולתת רתיחה

בסיר בניפרד:
1/4 כוס מים קרים
1/4 כוס קורנפלור
3 חלמונים
להרתיח את המים הקרים ולשים את שאר החומרים לאט לאט ותוך כדי עירבוב להוסיף 50 גרם מחמאה או מרגרינה ולערבב
,להוסיף את מלית הלימון יחד בערבוב לצקת את התערובת לבצק האפוי לישר

להקציף:3 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף קשה ולימרוח על קרם הלימון ולעשות צורה במזלג (מי שאוהב )
לאפות כ20 דקות או עד שמזהיב הקרם לצנן

פאי לימון בצק אפוי בקרם לימון
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים