Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית הבצק
2 כוסות קמח
כוס אבקת סוכר,
ביצה
2 כפיות אבקת אפיה
100 גרם חמאה.
ללוש הכל ולשטח בתבנית עגולה.
לבלילת הפאי
4 ביצים,
גבינת ריקוטה,
שמנת
2 כפות קורנפלור
יוגורט,
תמצית וניל,
גרידת לימון
3 כפות סוכר
חצי כוס חלב

לערבב הכל ולצקת על תחתית הבצק
לאפות בחום 170 שעה,

מתכוןמתכון

פאי גבינה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

99 מתכונים