Share with:


חלבי

אופן הכנה

לא התאפקתי עדיין חמה😊עוגת תפוחים😋לחמם תנור 170 מעלות.
כוס וחצי קמח.
אחד וחצי כפיות אבקת אפיה.
125 גרם חמאה רכה.
125 גרם סוכר חום .
50 גרם סוכר לבן.
חצי כפית קינמון.
2 ביצים.
תמצית וניל כפית 1.
7 כפות חלב קר.
2 תפוחים מקופחים ויתורים לקוביות.
בקערית לערבב כפית קינמון עים 3 כפות סוכר לערבב את זה מפוזרים על העוגה.

בקערה את החמאה סוכר ביצים שלמות תמצית וניל לערבל היטב.להוסיף קמח קינמון אבקת אפיה.לערבב להוסיף את החלב בהדרגה.לבסוף להוסיף את התפוחים ולערבב.לשמן את כל.התבנית אינגליש קייק .לזוג את הבלילה ועל זה לפזר את הקינמון והסוכר המעורבב בקערית.להשאיר קצת לפיזור שהעוגה יוצאת מהתנור.(לחמם תנור 170 מעלות )בערך 50 דקותעוגת.תפוחים קריספית😋

מתכוןמתכון

עוגת תפוחים קריספית טעימה_מתכון של ברכה זולינג (Ba Su)
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

23 מתכונים