Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

לבצק:
200 גרם מחמאה רכה.
כוס אבקת סוכר(כוס חד פעמי שתיה קרה, מי שלא רוצה סוכר אפשר להמיר לתחליפי סוכר)
2 כוסות קמח.

למלית:
4-5 תפוחים קלופים ופרוסים לריבועים.
כפית קינמון
2 כפות מייפל.
כוס סוכר😳🥺
50 גרם מחמאה.
מעט מים
כפית וחצי קורנפלור.

לערבב את הסוכר והמחמאה
להוסיף את הקמח וללוש לבצק נעים למגע וחלק.
לחצות את הבצק לחצי
לשטח מחצית הבצק בתבנית עגולה מס 20 ולאפות 10 דקות להוציא ולקרר.
בינתיים בסיר נבשל רבע שעה תפוחים קינמום, מחמאה, מייפל ומעט מים.
בסוף נערבב קורנפלור במים ונוסיף לתערובת התפוחים
נקרר
נוסיף לתבנית ומעל נפורר את חצי הבצק שהשארנו.

אפיה:40 דקות בחום: 160 מעלות

עוגת תפוחים הונגרית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים