Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים L
כוס וחצי סוכר
גרידת תפוז
גרידת לימון
כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח
כוס מיץ תפוזים( אני סחטתי תפוז)
מיץ מחצי לימון
ההכנה-
מפרידה ביצים מקציפה
מוסיפה כוס סוכר
בקערה נפרדת חלמונים וחצי כוס סוכר מערבבת עם מטרפה
מוסיפה שמן. מיץ תפוזים ומיץ לימון
ואז את הקמח
לוקחת מהחלבונים מעט כל פעם ועם המטרפה מערבבת בעדינות עד שכל התערובת יחד.
אופה בחום של 180 מעלות
כ-50 דקות
תבנית לא משומנת
אחרי האפיה מניחה על בקבוק עד שמתקררת העוגה היטב
מנתקת בעזרת סכין בעדינות
בהצלחה 🌺

עוגת תפוזים_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

61 מתכונים