לבצק
100 גר סוכר.
25 גר שמרים.
500 קמח.
1 ביצה.
2 חלמונים
1.שמנת חמוצה .
100 גר חמאה.
קורט מלח….
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים ללוש כ 5 דקות לקבלת בצק אחיד לכסות ולהתפיח כשעה וחצי או לילה במקרר….
הכנת המילוי:
1 חבילה וחצי גבינת טוב טעם (השתמשתי בגבינה 9% מסוננת בחיתול כשעה).
25 גר חמאה.
קליפת לימון.
1 וניל.
2 חלמונים
1/2 חב' אינסטנט פודינג וניל /שוקולד וניל.
חצי כוס חמוציות (שדרוג שלי לא חובה). …
.לערבב את כל החומרים לבלילה….
הרכבת העוגה .
לחלק את הבצק ל-3 כדורים
לרדד כל כדור לעלה בגודל תבנית 26
למרוח את העלה הראשון במילוי חצי מהכמות
לכסות בעלה השני שוב למרוח
ולהניח את העלה האחרון….
להניח כוס הפוכה במרכז העוגה ולבצע חתכים כמו שפורסים עוגה ולגלג את הרצועות.
מתקבל צורת פרח
להניח בתוך תבנית אפיה למרוח בביצה אפשר לפזר שומשום להתפיח שוב כשעה וחצי….
לאפות בחום 170 כ- 40 דקות .
לאחר האפייה. למרוח סירופ סוכר.