Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מתאימה לעוגת יום הולדת / מסיבות
💕💕💕💕
6 ביצים L
כוס סוכר ( שתיה חד פעמי)
כוס שמן
כוס קקאו/ שוקולית
2 כפות נס קפה
כוס מים/ קצפת/ שמנת/תפוזים
1 אפיה
1/2 2 כוסות קמח.
להקציף ביצים שלמות
במהירות גבוהה להוסיף סוכר
קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה),
להנמיך מהירות במקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.
תבנית 26 או חד פעמי גדולה( לא ענקית)
לשמן ולקמח
ולמלא 3/4 גובהה .
לפזר שוקולד צ'יפס ( לא חייב אך טעים)
תנור שחומם מראש
לאפות 160 מעלות
כ- 50 דקות.
מניחה באמצע התנור.
לקרר הייטב .
גאנש שוקולד
100 מ"ל שמנת / קצפת
להמיס על אש נמוכה
להוסיף 250 גרם שוקולד.
לעררב הייטב עד שהשוקולד נמס.
להניח להתקרר ( אפשר במקרר)
לשפוך על העוגה
לחתוך לריבועים ולפזר
סוכריות צבעוניות/ קוקוס
טעים וקליל.❤️
העוגה שתמיד נגמרת

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד שילדים אוהבים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים