Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 כוס שמן
1 כוס שוקולית לאפיה
4 ביצים
11/2 כוס סוכר
1 כוס קמח
1/2 מיכל שמנת מתוקה

לגנאש שוקולד
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס לקישוט סביב העוגה

אופן ההכנה
1) מערבבים במיקסר את השמן,ביצים, סוכר והשוקולית ואת הקמח בהדרגה ולבסוף את השמנת המתוקה וממשיכים לערבב כעוד 2 דקות

2)שופכים לתבנית סיליקון משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ30 דק
אופן הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ושופכים על העוגה
Yami!

עוגת שוקולד עסיסית
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

441 מתכונים