Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית:
200 גר' עוגיות לוטוס
100 גר' חמאה מומסת
לטחון את העוגיות לערבב עם החמאה המומסת ולשטח ברינג או בתבנית קפיץ 24 ולהקפיא.

קרם לוטוס:
11/2 שמנת להקצפה
1 גבינת מסקרפונה בטמפ' החדר
2 כפות ממרח לוטוס מומס מעט
להקציף הכל יחד עד לקבלת קרם יציב ולשטח על התחתית ולהקפיא.

קרם פירורי לוטוס:
100 גר' שוקולד לבן
1/4 כוס שמנת להקצפה
11/4 שמנת להקצפה
1 גבינת מסקרפונה
40 גר' עוגיות לוטוס

להמיס את הדוקולד עם 1/4 כוס שמנת. לטחון את העוגיות.
להקציף מעט שמנת וגבינה, להוסיף את השוקולד המומס והמשיך להקציף עד לקבלת קרם יציב, להוסיף את העוגיות הטחונות ולערבב. לצקת על שכבת קרם הלוטוס ליישר ולהחזיר למקפמא עד להתייצבות בערך שעתיים.

ציפוי:
להמיס 3 כפות ממרח לוטוס ולצקת על הקרם.

מתכוןמתכון

עוגת קרם לוטוס_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

50 מתכונים