Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים:
100 גר שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן
1 כפית נס קפה מעורבבת עם 3/4 כוס מים חמים
חצי כוס חמאת בוטנים
1 כף ריבה(מה שיש בבית)
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג שוקולד
חצי כפית נס קפה
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
קורט מלח
3 כפות שוקולד ציפס מריר(לא חובה אבל מוסיף)

ציפוי:
אבקת סוכר,או
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה ו1 כף חמאת בוטנים.

הכנה:
להקציף חלבון וקורט מלח,בהדרגה להוסיף סוכר וסוכר וניל לקבלת קצף יציב.
להעביר לקערה נוספת,באותה קערת מיקסר,להקציף חלמונים,להוסיף,חומרים רטובים,לקפל חומרים יבשים ולאחד לבלילה אחידה למזג בהדרגה עם קצף הביצים לתערובת אחידה
לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה להעביר את הבלילה ליישר בעזרת מרית.מעל לפזר שוקולד ציפס
אפייה בתנור מחומם מראש 160 מעלות ,לקבלת קיסם מעט לח לא לייבש .לקרר.
אפשר לאבק באבקת סוכר או לצפות בגאנש
באהבה ענקית/אורנה ועלני❤❤❤❤❤

עוגת קפה שוקולד וחמאת בוטנים פרווה_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

374 מתכונים