Share with:


חלבי

אופן הכנה

כששבת המלכה מופיעה לביקור בסוף השבוע העולם לרגע נעצר ,על השולחן מפה לבנה חלה יפה וריחנית ,תבשילים שמעשו באהבה
נרות של אור וקדושה ,
שקט שמרגיע מעולם אחר מרקיע גבוה יותר.לכל אחד יש את השבת שלו .. שבת שלום ❤

להמיס בתוך סיר קטן 200 גם שוקולד מריר איכותי.. 1 כפית קפה שחור ,כפית נס קפה ושמנת מתוקה ..לצנן לעטוף ולהכניס למקרר.לאחר שעתיים להוציא מקירור ולהקציף מעט… ולהוסיף 2 שמנת מתוקה יחד עם 2 כפות קרם אספרסו (קנוי) ולהכניס למקרר עד שהעוגה תיהיה מוכנה .להקציף 5 חלבונים עם 1 כוס כור לקצף אוורירי. להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : חלמונים ,1/2 כוס שמן בזרם דק,3 כפות קקאו,3 כפות שוקולית , כפית תמצית וניל ,3/4 כוס קמח,1 אבקת אפיה ,1 כפית קפה שחור ,1 כפית נס קפה ובסוף שמנת מתוקה .לשמן תבנית מספר 24 ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעחות כ45 דקות .(כוס מדידה לשתיה חמה ) לחצות את העוגה ולמלא בקרם ולסגור .לצפות את העוגה בשארית המוס ולצפות בשברי אגוזי לוז

עוגת קפה ומוס אספרסו בציפוי אגוזי לוז ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

945 מתכונים