Share with:


חלבי

אופן הכנה

.5 ביצים
. 1 כוס סוכר
.3/4 כוס שמן
.1 כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי
.2 כוסות קמח
.1 אבקת אפייה
.1 כוס שקדים לבנים טחונים דק
.1/2 כוס שוקולד ציפס לבן
. 1/2 כוס שוקולד ציפס מריר

.ציפוי:
1 שמנת מתוקה
. 200 גרם שוקולד מריר

.הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן , ומיץ תפוזים. בקערה נפרדת לנפות קמח, א. אפייה. להוסיף את שאר החומרים ולערבב. בתנועת קיפול לאחד בין תערובת הביצים לבין תערובת היבשים. לאפות בתבנית 26. 180. עד לקיסם יבש ולקרר. להמיס שוקולד ושמנת מתוקה, לצפות את העוגה ולקשט בשוקולד ציפס

עוגת קלמנטינה, שקדים ו2 סוגי שוקולד ציפס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים