*שכבה ראשונה*
5 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1 כוס קמח מנופה
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות מיץ תפוזים
*הכנה*
להקציף חלמונים,סוכר ושמן,להוסיף שאר החומרים ולערבב לתערובת מעט יציבה .להניח בתבנית 24 עטופה בנייר אפייה
*שכבה שנייה*
2 כפות גדושות ממרח נוטלה מומס
למרוח מעל השכבה הראשונה.
*שכבה שלישית*
5 חלבונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס אגוזים קצוצים גס.
1 כוס קוקוס
חצי כוס שוקולד ציפס 100 גר שוקולד מריר גרוס גס
*הכנה*
להקציף ביצים יחד עם סוכר לקצף יציב,"לקפל" לקצף זה את שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה.
למרוח מעל השכבה השלישית.
אפייה ב165 מעלות לקבלת קיסם מעט לח.
*ציפוי*
גאנש שוקולד
*קישוט*
קוקוס
באהבה/אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷