Share with:


פרווה

אופן הכנה

תבנית מלבן בינונית או 2 אינגליש קייק.
הכמויות מתייחסות לכוס מדידה.

אחד ושלושת רבעי כוסות קמח ( 1 + 3/4)
1/2 כוס קוקוס
100 גרם אגוזי מלך גרוסים
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
1 שקית א. אפייה
4 ביצים
3/4 כוס סוכר

הכנה:
1. להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם סוכר כ-4 דק'
2. בקערה נפרדת לערבב היטב חלמונים, מיץ תפוזים ושמן.
3. מוסיפים את הקמח עם א. האפייה ומערבבים.
4. מוסיפים קוקוס, אגוזים ושוקולד ומערבבים לבלילה חלקה
5. מקפלים פנימה בעדינות את קצף החלבונים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות
בטורבו למשך 40-50 דקות
בודקים בעזרת שיפוד שהעוגה יבשה ומוכנה ומוציאים מהתנור

עוגת קוקוס ואגוזים פרווה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים