Share with:


חלבי

אופן הכנה

לצפות את פנים החצי כדור בנילון נצמד ולהשאיר שארית לכיסוי העוגה .

להמיס 200 גרם שוקולד מריר ,1 שמנת מתוקה במיקרו ולערבב .
לפורר 200 גרם ביסקויטים , לשפוך את השוקולד המומס ולהוסיף כף קקאו, כוס אגוזי מלך ,כוס חמוציות ,רבע כוס קקאו , כף ליקר שוקולד וחצי כוס סוכר
פיררתי רבע עוגת שוקולד שהיתה בצד .
להוסיף חלב קר עד לעיסה נוחה .(להכניס למקרר)

לתחתית ולרולדה ולא חובה
להקציף 5 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח להוסיף כוס קמח רגיל ולהעביר לתבנית עם נייר אפיה משומנת מעט ולהשאיר בלילה לתבנית עגולה בקוטר התבנית

לאפות על 180 מעלות כ12 דקות.

העוגה שבתבנית התנור ישר לגלגל לרולדה עם מגבת מטבח למספר דקות למרוח ריבה ולחתוך .

להוציא מהמקרר את המילוי ולדחוס מעל הנילון נצמד ואת התחתית העגולה מעל .

להקפיא לשעה להפוך ( יוצא בקלות בגלל הנילון)
לצפות בקרם
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

ולהדביק את הרולדה שחתכנו.

עוגת פתיבר שוקולד אגוזים בתוך תבנית חצי כדור, קצפת ורולדה עם ריבה_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

740 מתכונים