Share with:


פרווה

אופן הכנה

לרכיבים

150 גרם פרג טחון טרי
70 גרם שוקולד מריר איכותי מגורר
3 כפות חמוציות
6 ביצים מופרדות
3-4 כפות קמח תופח מנופה .
3/4 כוס סוכר לקציפת החלבונים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר לקציפת החלמונים
1 שקית סוכר ווניל
1/2 כוס שמן
כפית גרד לימון
2 כפות ברנדי
120 / 80 גרם שמנת צימחית
לקרם
2 -1שמנת צימחית
2-4 כפות אינסטנט ווניל
3-4 כפות מחית פיסטוק מוכן
להשיג בחנויות המובחרות

להכנה
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
מעבירים לקערה את הפרג. הקמח. השוקולד והחמוציות. ומערבבים
מעבירים למיקסר את החלבונים המלח והסוכר בהדרגה ומקציפים עד לקצב יציב ומבריק. מעבירים לקערה. למיקסר נקי מעבירים את החלמונים ומקציפים עם הסוכר וסוכר וניל בהדרגה.
תוך הוספה הדרגתית של השמן. עד לקבלת קציפה בהירה. ואוורירית. מוסיפים גרד לימון. הברנדי. ומערבבים היטב.מבליעים את קציפת החלמונים לתוך קצף החלבונים. בתנועות קיפול וממשיכים להבליע את תערובת הפרג ואת השמנת הצמחית כף אחר כף לתערובת. בעטיפה.
יוצקים את העיסה לתבנית 26 קפיצית מרופדת. ואופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות. אפיה כ-45 דקות כל אחת והתנור שלה. לא ליבש שיטת קיסם במרכז יוצא יבש
לקרם העשיר
מקציפים שמנת צימחית עם אינסטנט ומוסיפים את המחית בעטיפה
ומורחים על העוגה
הערה מי שאוהב עם חלב מוסיפים כוס חלב /פחות
. לקציפה. ולהוסיף בעטיפה מחית פיסטוקים.
עוגה מאד עשירה ומזמינה לאורחים
שתפו שתפו שכולם יהנו

עוגת פרג ומחית פיסטוקים מזמינה ומיוחדת_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון‏
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים