Share with:


חלבי

אופן הכנה

חשוב לי לציין שהבצק בעבודת יד ולא קנוי .💖💖

מתכוון לעוגת סחלב : אני אתחיל ואומר שאפשר לעשות עם בצק פילו או לעשות את הבצק . שתדעו שזה לא פשוט לעשות..ממש את העלים .

למילוי .1 ליטר חלב .8 כפות קורנפלור .כוס סוכר . 3 כפות מיי ורדים .1 שמנת מתוקה .להביא לרתיחה את החלב והשמנת להוסיף סוכר ומיי ורדים .לדלל את הקורנפלור עם חצי כוס מים ולהוסיף לחלב לערבב כל הזמן עד הסמכה .להוריד מהאש .עכשיו מתחיל הבנייה של העוגה .לוקחים דפי פילו .בתחתית שמים 5 דפים כאשר מורחים בין כל דף חמאה .יוצקים את הסחלב .יש אפשרות לשדרג עם פיסטוקים קיצוצים או אגוזים .או בוטנים ..מה שאוהבים .עושים א אותה פעולה של הפילו גם למעלה .מורחים בנדיבות חמאה מעל .חותכים לריבועים מכניסים לתנור ל20 דקות ראשונות על 190 מעלות מוציאים מהתנור ויוצקים 2 כוסות חלב .מכניסים שוב לתנור עד הזהבה .עושים סירופ 2 כוסות מים 2 כוסות סוכר מיץ מחצי לימון .ויוצקים מעל כאשר הסירופ חם ..מקשטים בפיסטוק וקוקוס ..בהצלחה 💖💖💖

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגת סחלב טורקית מטורפת 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

אריה רוזנשטוק

139 מתכונים