Share with:


פרווה

אופן הכנה

2.5 כוסות סולת
כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
חצי כוס קמח
1אבקת אפייה
3 ביצים
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן

לעיטור .
כוס שקדים מולבנים שלמים

סירופ.
2כוסות סוכר
3.5 כוסות מים
מיץ מחצי לימון

מתחילים מהכנת סירופ בסיר בינוני מרתחים יחד סוכר מים מיץ לימון.
מבשלים עד שיוצא סמיך
מחממים תנור ל170 מעלות משמנים בשמן .
מנפים קמח אבקת אפייה לקערה מוסיפים סולת קוקוס וסוכר.
מערבבים ויוצרים גומה בתוך שמים ביצים שמן ומיץ תפוזים מערבבים עד שחומרים מתאחדים ומעבירים לתבנית מסדרים שקדים מעל ומכנסים לתנור ל 30דק לזהבה יפה.
מוצאים עוגה חותחים לריבועים ובעזרת מצקת משקים את העוגה עם סירופ בהדרגה מקררים

בתאבון

עוגת סולת בחושה
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים