Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס:
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
3 חלמונים m
במיקסר עם וו גיטרה לעבד קמח סוכר וחמאה, להוסיף חלמונים ולעבד עד לאיחוד.
לשטח את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום של 170 בטורבו עד להשחמה קלה.
להוציא מהתנור ולקרר.
לטחון, להמיס 100 גר' חמאה לערבב היטב לשטח ברינג 26 ולהקפיא.

מוס גבינה:
2 גבינת שמנת
4 שמנת להקצפה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר
שקית ג'לטין
1/3 כוס מים
לערבב ג'לטין ומים.
להקציף את שאר החומרים יחד עד לקבל קרם במרקם יוגורט, להמיס ג'לטין להעביר 3 כפות מהקרם לג'לטין לערבב ולשפוך לקערת המיקסר ולערבל עוד קצת.
לשפוך מחצית מהקרם על התחתית. ולהקפיא עד להתייצבות.
לקחת בערך 12 תותים לחתוך לקוביות ולפזר על המוס.

מוס גבינה תותים:
2 שמנת להקצפה
1 גבינת שמנת
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
9 גר' ג'לטין
1/4 כוס מים
300 גר' מחית תותים
לערבב ג'לטין ומים.
לבשל מעט את מחית התותים עם הסוכר להוסיף את הג'לטין המומס ולקרר מעט.
להקציף את שאר החומרים עד לקבלת קרם במרקם יוגורט להוסיף את מחית התותים ולהקציף עוד קצת עד לאיחוד, להעביר את הקרם על שכבת התותים ולהקפיא עד להתייצבות.
לקחת עוד פעם תותים לחתוך לקוביות ולפזר מעל מוס התותים. ומעל להעביר את קרם הגבינה ולהקפיא עד להתייצבות.

ציפוי מחית תותים:
200 גר' מחית תותים
1/2 כו סוכר
5 גר' גלטין
4 כפות מים
לבשל מחית תותים עם סוכר להמיס ג'לטין ולערבב יחד, לקרר לשפוך על קרם הגבינה ולהקפיא עד להתייצבות,
ולקשט.

עוגת מוס גבינה, מוס גבינה ותותים, וציפוי מחית תותים🍓_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

50 מתכונים