Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :

200 גרם שוקולד מריר שבור קוביות
200 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
200 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
500 מייל שמנת מתוקה
4 ביצים
כוס וחצי חלב
1/2 כוס סוכר
14 גרם ג'לטין + חצי כוס מים רותחים ( מערבבים ומשאירים לכמה דקות שימס הג'לטין )

אופן ההכנה :

שמים ב 3 קערות שונות את השוקולד
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח,
מחממים חלב על האש מסירים מהאש את החלב ובהדרגה מערבלים פנימה את קצף הביצים
מחזירים לאש מערבבים עד שמסמיך קלות ומסירים מהאש ,מוסיפים את הג'לטין מערבבים,
מחלקים שווה בשווה לכל 3 קערות השוקולד ,מערבבים כל שוקולד היטב שיהיה קרם חלק
מקציפים את השמנת מתוקה כמעט לקצף יציב ,ומחלקים שווה בשווה לכל קערת שוקולד ומקפלים לתערובת אחידה
בתבנית קפיצית ,מוזגים את תערובת השוקולד לבן ,מכניסים למקפיא
ל 20 דקות ,
מוציאים ומוזגים מעל את תערובת השוקולד חלב, שוב מקפיאים 20 דקות
מוזגים מעל את תערובת השוקולד מריר מישרים באופן אחיד
שומרים במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה בהצלחה ……
**** עוגה טעימה ועשירה במיוחד

עוגת טרי קולדה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים