Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת טורט ..חגיגית !!
🎂🎊🎂🎊🎂
עוגת טורט קלאסי..בציפוי ומילוי קרם וניל..לקשט כיד הדימיון !!!

חומרים לטורט בסיסי :
6 ביצים XL
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
2 שקיות סוכר וניל
1.5 כוסות קמח תופח
1 כף מיץ לימון

חומרים לקרם:
2 קצפת
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
צבע מאכל (לפי בחירה)

חומרים להזלפה:
75 גר שוקולד לבן
צבע מאכל
להמיס על בן-מארי

אופן ההכנה:
להפריד את הביצים, לתוך קערת המיקסר לשים את החלבונים, להתחיל להקציף במהירות גבוהה…לאחר 2 דקות להתחיל להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומבריק….להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים…..מלבד הקמח
לפני הוספת הקמח…להאט את מהירות המיקסר …להוסיף בהדרגה את הקמח….עד להבלעתו בעיסה…..כחצי דקה.

לשמן תבנית 26 , לאפות בחום 160 כ-30 דקות או עד להזהבה…לצנן היטב לפני מילוי הקרם, רצוי להכין יום קודם ולשמור במקרר.

הכנת הקרם:
לתוך קערת המיקסר לשים את הקצפת ושאר המרכיבים, להקציף במהירות גבוהה לקצף יציב.

להרטבת העוגה:
1 כוס גדולה מים + מעט רום + 1כף סוכר.

הרכבת העוגה:
לפרוס את העוגה ל – 2 תחתיות או 3 …
להרטיב את העוגה עם מי סוכר, למרוח קרם בין השכבות …לצפות ,,,להזליף את השוקולד הלבן בצדדים….ולקשט כראות עיניכם.

בהצלחה!!🎂🎊🎂 

עוגת טורט קלאסי..בציפוי ומילוי קרם וניל_תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

120 מתכונים