תבנית קוטר 22 ס"מ
חצי כוס קמח שקדים
6 ביצים מופרדות גודל לארג'
כוס סוכר לבן
חצי כוס קוקוס
2 כפות קורנפלור
כפית אבקת אפייה
גרידת לימון
גרידת תפוז
לציפוי
מיכל 250 מל קצפת צמחית או שמנת מתוקה
כף אינסטנט פודינג וניל
חצי כף אבקת סוכר.
חצי קילו תותים טריים
להברשה:
חצי כוס סוכר
כוס מים
כף מיץ לימון
לבשל על אש נמוכה 15 דקות ולצנן.
מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה.
מקציפים במיקסר את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקבלת קצף יציב ומבריק.
כאשר הקצף יציב מעבירים לקערה עמוקה,
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת קצף כמו גוגול מוגל בהיר, מוסיפים קוקוס גרידת לימון ותפוז, קמח שקדים אבקת אפיה וקורנפלור, מערבלים עד שהכל מתמזג.
מוסיפים בעדינות את המרנג בשתיים שלוש פעמים.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת אופים למשך 40-45 דקות.
לצנן את העוגה לחלוטין.
להקציף קצפת צמחית עם אבקת סוכר ואינסטנט ווניל
לצפות את העוגה להכניס למקרר,
לא להניח תותים על קצפת רכה וחדשה אחרת הם יכירו המון מיץ וכל העוגה תראה לא אסטתי.
מכניסים את העוגה למקרר למשך שלוש ארבע שעות , או למקפיא לחצי שעה עד שהקצפת מתייצבת.
מוציאים מניחים את התותים ומברישים מעל עם הסירופ.
בנדיבות.