Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מכינים רולדה
מ:5 ביצים
כוס סוכר
שקית א. אפיה.
שקית סוכר וניל.
כוס קמח
חצי כוס שמן.

מילוי ריבת תות או צנצנת קטנה כל ריבה.
מילוי אמצע קופסת שמנת מתוקה להקצפה.
5 כפות אינסטנט פודינג וניל.
מקציפים ביצים מוסיפים בהדרגה סוכר
הקצף אמור להיות קצף אחיד.
מוסיפים בהדרגה כוס קמח ושאר חומרים וממשיכים להקציף ומורידים מהירות המיקסר.
מרפדים בנייר אפיה תבנית תנור
ויוצקים את הבלילה
אופים בחום 170 25 דקות
מוציאים מגלגלים את הרולדה עם נייר אפיה עד שמתקרר.
פותחים מורחים ריבה מגלגלים שוב ובוצעים לשבלולים.
מסדרים בתבנית עגולה.
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט ומזלפים בתוך העוגה.

עוגת השבת שלי🤗 רולדה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים