Share with:


פרווה

אופן הכנה

 – אהובה נעמד

מצרכים:
4 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
8 כפות דבש
חצי כוס שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 אבקת וניל
1 כפית קפה שחור
1 כפית נס קפה
1 כפית הל טחון
3/4 כוס מים פושרים
חצי כפית קינמון
חצי כפית סודה לשתיה
כוס אגוזים
כוס צימוקים
שומשום לזריה מלמעלה

אופן ההכנה:
להקציף חלבונים לקצף יציב וחזק
ולאחר מכן להוסיף רבע כוס סוכר ולהמשיך להקציף לקצף קשה.
בקערה נפרדת לערבב:
מים
חלמונים
כוס סוכר
שמן
דבש
קפה
נס קפה
קמח
אבקת אפיה
אבקת וניל
הל
קינמון
סודה לשתיה
את הקמח יש להוסיף כף אחרי כף
להוסיף את תערובת החלמונים לקצף הלבן בזהירות כדי שלא ישבר ולערבב היטב בעדינות
להוסיף את הצימוקים והאגוזים
לצוק לתבנית משומנת,לזרות מלמעלה שמשום ולאפות בחום בנוני כ30 דקות