Share with:


פרווה

אופן הכנה

🍎🍎🍎🍎🍎🍎

לקירמול תפו"ע.
3 תפו"ע חתוכים לפלחים.
כף סוכר לבן
כף סוכר חום
כף דבש

לעוגה:
4 ביצים XL
2 כוסות קמח תופח
כפית שטוחה סודה לשתייה.
6 תמציות של תה מושרות בחצי כוס במים רותחים.
כוס שמן
3/4 כוס דבש
כף סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
כפית קינמון.

אופן הכנה:
במחבת שמים סוכר לבן עד קרמל מוסיפים סוכר חום ודבש מערבבים חצי דקה.
מוסיפים את התפוחים לעוד 2 דקות. מניחים בצד לקירור.
במיקסר נקציף את הביצים עם חצי כפית מלח.
נוסיף סוכר לבן. עד קבלת קצף תפוח. נוסיף את הסוכר חום נערבל עוד חצי דקה.
נוסיף את הדבש. ואת השמן בסילוף דק.
נוסיף את התה.
אחרי חצי דקה נוריד מהירות ונוסיף את הקמח עם הסודה לשתייה.
נוציא את קערת המיקסר ונערבב עם מרית עד קבלת תערובת חלקה.
נרפד תבינת עם נייר אפייה ניצק את תפו"ע נסדר יפה את התפוחים.
ניצק את התערובת.
נכניס לתנור שחומם מראש 170 למשך 45 דקות.
לאחר מכן. נקרר את העוגה ונהפוך על מגש.

בהצלחה וחג שמח 🌺🌺❤️סרטון 👇👇👇https://www.facebook.com/groups/860745978044355/permalink/1202381053880844/?mibextid=Nif5oz

עוגת דבש פרווה עם תפו"ע לראש השנה 🍎_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים