Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים בכוס ח.פעמי חם
3 ביצים L
1 1/4 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 גזרים מגורדים
חצי כפית קינמון
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 וחצי כוסות קמח כוס 200 מ"ל
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס צימוקים לא חובה !
או קוביות פפאיה או אננס יבש

הכנה –
לערבב יחד בקערה אחת
בלי הקצפה!!! את כל המצרכים לפי הסדר.
לשמן 2 תבניות אינגלשקייק
או תבנית בינונית ח.פעמי רגילה
ולאפות 180 מעלות 40 דקות בערך עד שנועצים שיפוד ויוצא יבש .
כשמוציאים מהתנור לזלף מעט סילאן על העוגה או אבקת סוכר

בהצלחה אסתי ❤️

עוגת גזר ופירות יבשים פרווה ובחושה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים