Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרוול 1 של פתי בר/ לוטוס שני שרוולים
100 ג' חמאה
500 ג' שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
500 ג' גבינה לבנה
כוס (תרכיז)פטל שמתחלקת לחצי חצי

ההכנה
מרסקים(טוחנים )את הפתי בר ,ממיסים את החמאה 30 שניות במיקרו
בקערה מערבבים את החמאה והפתי בר עד לאיחוד
מחלקים לשתי קעריות רצויות מהדקים (אם רוצים לפזר מעל להשאיר כ 3 כפות מהפתי בר)
מכניסים למקרר עד להכנת הקצפת

הקצפת
במיקסר שמים את השמנת האינסטינג ומקציפים עד לקבלת קצף יציב מאוד לוקחים את הגבינה בהדרגה כל פעם שתי כפות ומקפלים בתוך הקצפת עד לקבלת המרק וגבול הטעם הרצוי .
מזלפים לתוך הקערה עם הפתי בר עד לחצי ואז שמים את החצי כוס פטל ומעל את יתרת הקצפת ,שתי וערב גם בקערה השניה.מכניסים למקפיא ל8 שעות עד לילה שלם. העוגה נשמרת עד שבוע..

עוגת גבינה קרה עם נגיעות פטל
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים