Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס:
1 כוס פרג טרי טחון
.1 כוס חלווה מפוררת גס
.200 גרם שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה
.5 ביצים
.1/2 כוס סוכר
.2 כפות אינסטנט פודינג וניל

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף שוקולד מומס עם שמנת מתוקה פושר.ואת שאר המרכיבים ולאחד לבלילה אחידה. אפייה בתבנית 24/26. 180. עד לקיסם מעט לח ולקרר.
להניח שקף מסביב לעוגה( לא חייב).

לתערובת הגבינה:
1 שמנת מתוקה
.שארית האינסטנט פודינג
.1 גבינה 250 גר
.2 שמנת חמוצה
. 3/4 שקית אבקת סוכר

הכנה:

להקציף הכל יחד לתערובת יציבה. למרוח מעל הבסיס ולייצב במקרר.
לגאנש; חצי מיכל שמנת מתוקה( מה שנשאר מהבסיס).ו100גר שוקולד מריר.

הכנה:

להמיס במיקרו ולשפוך מעל הגבינה….

עוגת גבינה, על בסיס פרג וחלווה, עטופה בגאנש
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

359 מתכונים