Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס
250 גר עוגיות לוטוס טחונות דק
100 גר חמאה מומסת

למלית.
5 ביצים Lמופרדות
כוס סוכר
500 גר גבינה לבנה 5%
מכל וחצי שמנת חמוצה
קליפה מגורדת מלימון
5 כפות פודינג וניל
5 כפות קורנפלור

לציפוי.
2גביעי שמנת חמוצה
רבע כוס סוכר
1שקית סוכר וניל

לעיטור.
50 גר עוגיות לוטוס מפוררות דק
מחממים תנור ל 180מעלות.

מכינים בסיס.
מערבבים פירורי לוטוס עם חמאה מומסת מהדקים לתחתית ודפנות אופים 10-15דק.
מוצאים מהתנור תבנית מעלים חום ל200 מעלות.
מקצפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
בקערה שניה מערבבים גבינה לבנה, שמנת חמוצה, חצי כוס סוכר,גרידת לימון וחלמונים מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל
מערבבים היטב.
מאחדים בין שתי תערובות בתנועות קיפול לתערובת אחידה
מעבירים בלילה לתבנית אופים 10דק מורידים חום ל130 מעלות ואופים שעה נוספת עד שעוגה מתיצבת ומזהיבה.

מכינים ציפוי.
מערבבים שמנת חמוצה סוכר וסוכר וניל.
מוצאים עוגה מורחים את הציפוי על העוגה מכבים תנור משאירים דלת תנור פתוחה קצת להצטנן בתנור אחרת היא עלולה ליפול.
מוצאים מכסים בנייר כסף ומעברים למקרר ל6שעות .
מחלצים עוגה מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה מפזרים פירורי עוגיות ומגישים

עוגת גבינה לוטוס בטעם לימוני
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

88 מתכונים