Share with:


חלבי

אופן הכנה

הנה מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה עם תחתית ושכבה עליונה
של פירורי ביסקוויטים טעימים – מאוד קל להכינה

רכיבים:
2 גביעי גבינה לבנה 5% (500 גרם)
3/4 כוס סוכר
1 כפית גרידת ליים (לא לימון – אלא ליים)
1 חבילת ג’לטין
1 כפית אבקת סוכר
2 קופסאות שמנת מתוקה (500 מ”ל) + 2 כפות סוכר
250 גרם ביסקוויטים מפוררים/גרוסים בינוני
100 גרם חמאה רכה

ההכנה:
1. בקערה מס’ 1 מערבבים את פירורי הביסקוויטים יחד עם החמאה
הרכה טוב – לתערובת אחידה וקצת דביקה
2. בקערה מס’ 2 מערבבים את הגבינות, 3/4 כוס הסוכר וגרידת הליים לתערובת אחידה.
3. בקערה קטנה ממיסים את הג’לטין לפי הוראות היצרן, יחד עם אבקת הסוכר,
מסננים דרך מסננת דקה.
4. לקערת הגבינה נוסיף את הג’לטין שהוכן ולערבב טוב.
5. מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר, ומוסיפים
לתערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
6. מרפדים בתבנית קפיצית 2/3 מכמות הביסקוויטים המפוררים
ומהדקים טוב טוב.
7. שופכים את תערובת הגבינה על תחתית הביסקוויטים.
8. ובשכבה העליונה מפזרים את שאר הביסקוויטים המפוררים
9. מכסים את התבנית עם מכסה או נייליון נצמד ומכניסים למקרר
כ-5 שעות או כ-שעה וחצי במקפיא.
ההגשה של העוגה היא קרה… בתאבון…

עוגת גבינה ופירורי ביסקוויטים ללא אפייה
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים