Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
500 גבינה לבנה
200 גבינה בטעם שקולד(של טרה)
כוס וחצי סוכר
אחד סוכר וניל..
4כפות קופלור
1 שמנת חמוצה
גרידת לימון

ההכנה
להקציף..
חלבונים עד שהם נהיות קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה!!

בקערה נפרדת(אפשר ידני או אם מיקסר) לערבב חלמונים עם גבינות( חצי מהשוקולד) וסוכר וניל והקונפלור וגרידת הלימון לבלילה חלקה לקחת שתי כפות מהקצפת ולערבב עם הבלילה.

למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרקם של הקצפת!!!( לקפל את יתרת גבינת השוקולד)

משמנים תבנית שמים נייר אפיה(איזה שרוצים 26 או מלבנית או סיר גחנון 24\26) ,שמים את הבלילה ,שמים את התבנית עם העוגה בתוך תבנית מים בתבנית אפיה המקורי של התנור

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל20 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות.למשך שעה ,לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתוך התנור ..עד שהתנור מתקרר ,

לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!

יוצאת גבוהה וצבע מוקה..לצפות עם גאנש שוקולד טעים טעים!

עוגת גבינה אפויה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים