Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
** 5 ביצים מופרדות
* *750 גבינה לבנה
**כוס וחצי סוכר
**אחד סוכר וניל..
**4כפות קופלור
**1שמנת רגילה

**להקציף..חלבונים קורט מלח וסוכר לקצפת יציבה
**במיקסר לערבב חלמונים עם גבינות וסוכר וניל והקונפלור…..לבלילה חלקה
למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרק של הקצפת!!!
משמנים תבנית אני הכנתי ברינג…ושופכים בעדינות את כל הבלילה, שמים תבנית מים בחלק הסופי של התנור,את תבנית האפיה עם העוגה שמים על התבנית של התנור או הרשת בחלק הכי תחתון של התנור
להכניס לתנור ל-160 מעלות.למשך שעה וחצי,לבדוק עם קיסם לכבות את התנור ולשים כף בדלת של התנור..למשך 20 ד׳ להוציא לטמפרטורת החדר ,לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!
יוצאת גבוהה וצבע משגע בחלק העליון תהנו

עוגת גבינה/אפויה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים