Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס
2 כוסות עוגיות אלפחורס טחונים דק.
2 לחיצות של תרסיס שמן.

למלית הגבינה
750 גר גבינה לבנה.
200 גר שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
100 גר שוקולד לבן מומס עם 25 גר חמאה.
4 ביצים
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
2 כפות קוקוס(לא חובה)
3 כפות קונפלור.

ציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 קופסא אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב.
1/4כוס חלב
3 כפות ריבת חלב
200 גר גבינת שמנת.

עיטור
עוגיות אלפחורס
ריבת חלב.

הכנה
לתבנית 26 מרופדת בנייר אפייה כולל דפנות מוגבהים,יש להעביר את עוגיות אלפחורס הטחונים,להצמיד היטב לבסיס התבנית.להשפריץ בפעמיים מתרסיס השמן.
בקערת המיקסר,להקציף:
גבינה,שמנת חמוצה,סוכר ושוקולד לבן מומס.
בהדרגה להוסיף תוך כדי הקצפה כל פעם ביצה אחת.לאחד לבלילה אחידה.להוסיףחומרים יבשים בתנועת קיפול עד לאיחוד.
את בלילת הגבינה לשטח מעל הבסיס,ליישר בעזרת מרית.
10 דקות אפייה ב180 מעלות.
ושעה פלוס אפייה ב160.

עוגת גבינה אלפחורס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

359 מתכונים