Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

מלאה בחלבון
נימוחה בטירוף
בננות, צימוקים ואגוזי מלך
מחממים תנור ל- 175 מעלות (טורבו אם יש לפיזור אחיד)
בקערה מועכים 2 בננות בשלות כמה שאפשר

מוסיפים:
3/4 כוס קמח טף
3/4 כוס קמח שקדים
כפית אבקת אפייה
כפית קינמון
1/4 כוס סוכר תמרים (לא סילאן- סוכר תמרים- קישור ינתן לפי דרישה)/או סוכר קוקוס/או דמררה
3/4 כוס חלב סויה
1/4 כוס שמן קנולה/זרעי ענבים/אבוקדו
כפית תמצית וניל
חופן אגוזי מלך שבורים
חופן צימוקים
מערבבים הכל לתערובת אחידה
מסדרים בתבנית אינגליש משומנת- ממליצה לרפד בניר אפייה לשליפה נוחה
מקשטים עם עוד בננות ואגוזים
אופים במשך 30-40 דקות (פה לקח 35 דקות)
קיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים
מומלץ לסובב את התבנית באמצע האפייה
לצנן לחלוטין
לפרוס וליהנות מהעוגה הלחה והמדהימה הזאת

מתכוןמתכון

עוגת בננות, צימוקים ואגוזי מלך ללא גלוטן בחושה ופשוטה להכנה_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

16 מתכונים