מלאה בחלבון
נימוחה בטירוף
בננות, צימוקים ואגוזי מלך
מחממים תנור ל- 175 מעלות (טורבו אם יש לפיזור אחיד)
בקערה מועכים 2 בננות בשלות כמה שאפשר
מוסיפים:
3/4 כוס קמח טף
3/4 כוס קמח שקדים
כפית אבקת אפייה
כפית קינמון
1/4 כוס סוכר תמרים (לא סילאן- סוכר תמרים- קישור ינתן לפי דרישה)/או סוכר קוקוס/או דמררה
3/4 כוס חלב סויה
1/4 כוס שמן קנולה/זרעי ענבים/אבוקדו
כפית תמצית וניל
חופן אגוזי מלך שבורים
חופן צימוקים
מערבבים הכל לתערובת אחידה
מסדרים בתבנית אינגליש משומנת- ממליצה לרפד בניר אפייה לשליפה נוחה
מקשטים עם עוד בננות ואגוזים
אופים במשך 30-40 דקות (פה לקח 35 דקות)
קיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים
מומלץ לסובב את התבנית באמצע האפייה
לצנן לחלוטין
לפרוס וליהנות מהעוגה הלחה והמדהימה הזאת