Share with:


פרווה

אופן הכנה

דקה במיקרו
בכוס עמידה למיקרו מערבבים:

4 כפות קמח חיטה לבן
כף סוכר
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית קינמון
4-5 פקאנים קצוצים גס

מוסיפים:
1/2 בננה בשלה מעוכה טוב טוב
4 כפות חלב צמחי
כף שמן
1/4 כפית תמצית וניל

מערבבים ממש טוב כדי לוודא שאין תערובת יבשים מסתתרת
מכניסים למיקרו לדקה
אם עדיין לא מוכן, מוסיפים עוד 20 שניות
העוגה יוצאת רכה וקפיצית למגע אבל יבשה למעלה
זהירות- חם ממש ישר מהמיקרו!

עוגת בננה קינמון עם שברי פקאן בכוס_מתכון של גלי אלון בובר
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

23 מתכונים