Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית מלבנית
2 שרוולים של בסיקויטים
חצי כוס חלב.
תערובת שמנת וגבינה-
500 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
פודינג וניל
מקציפה לקצפת אחידה.
בתנועת עטיפה מוסיפה
500 גרם גבינה לבנה.

לציפוי העוגה-
שוקולד מגורד
גאנש שוקולד. ( 100 מ"ל שמנת 200 גרם שוקולד
חלב ממיסה על אש נמוכה . עד שהתערובת
אחידה. משאירה להתקרר).

ההכנה-
1) מסדרים בתבנית שכבת ביסקויטים
שופכת עליהם חלב.
2)מניחה חצי מהתערובת של השמנת והגבינה
3) שכבת נוספת של ביסקויטים טבולים בחלב
מעליהם עוד שכבת גבינה
4)שופכת את גנאש השוקולד.
או מורחת מעט שמנת ומגרדת שוקולד.
מניחה במקרר להתייצבות .
מגישים קר

מתכוןמתכון

עוגת ביסקויטים גבינה ושוקולד קלילה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

148 מתכונים