Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס ורבע קמח
1/2 כוס קוקוס
100 גרם אגוזי מלך טחונים גס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
3/4 כוס שמנת צמחית
3/4 כוס שמן
1 שקית א. אפייה
5 ביצים
3/4 כוס סוכר

הכנה
תחילה נפריד את הביצים ונקציף חלבונים עם סוכר 2-4 דקות.
בקערה נפרדת נערבב היטב חלמונים עם שמנת ושמן.
נוסיף לקערת החלמונים קמח ואבקת אפייה ונערבב.
נוסיף גם קוקוס, אגוזים ושוקולד ונערבב לבלילה חלקה.
כעת נקפל את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות ורק עד לאיחוד.
נשמן תבנית וניצוק לתוכה את הבלילה.
נאפה את העוגה בתנור חם על 160 מעלות טורבו למשך 30-40 דקות, תלוי בתנור

עוגת אגוזים קוקוס ושוקולד
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים