Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס העוגה
עוגת הבית בטעם וניל

לבלילת העוגה
400 גר גבינת סימפוניה
250 גר גבינה לבנה9%
200 גר שמנת חמוצה 9%
1.5 כוסות סוכר לבן
4 ביצים
3 כפות קונפלור
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1.5 כוסות אבוקדו מקולף וחתוך לקוביות.
1/2 כוס חלב
2 כפות מיץ לימון
1 כף גרד לימון.

ציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
100גר שוקולד לבן מומס
1/4 כוס חלב
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.

הכנה
למרוח בחמאה תבנית 24/26 גם בצדדים. לפורר עוגת הבית ולהדק גם בדפנות
במיקסר לטחון. אבוקדו, חלב, לימון וגרד לימון למחית אחידה.
להקציף, גבינות, מחית אבוקדו וסוכר. בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה ולאחד.
להוסיף חומרים יבשים ולאחד לבלילה אחידה.
לשפוך את הבלילה לתבנית ולישר.
אפייה בתנור מחומם ב180% כרבע שעה
ו160 כשעה. עד לקיסם מעט לח
לקרר יממה במקרר.
להקציף את כול חומרי הציפוי, למרוח מעל העוגה ולטרוףף

עוגת אבוקדו וגבינה עטופה בקצפת ושוקולד לבן
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

367 מתכונים