Share with:


חלבי

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

של הלייףףףףףףףף 🔥🔥🔥🔥🔥
קטוגני 🙏🙏עם סוכרלוז מבית מלכת הג'יל ליאת חתוכה

1 כוס קמח שיבולת שועל
2 כוסות קמח שקדים איכותי
200 גרם חמאה קרה
כפית אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 ביצה
כפית סוכרלוז של מלכת הג'לי
או חצי כוס סוכר רגיל

אופן הכנה:
במעבד מזון שמים את כל החומרים מלבד הביצה.
מעבדים עד פירורים.
מוסיפים את הביצה עד קבלת בצק מגובש… חשוב לא לעבד הרבה זה לוקח 30 שניות.
מנחים על ניילון ניצמד יוצרים רולדה מקפיאים חצי שעה
מחממים. תנור סטטי. 175 מעלות
פורסים את הרולדה עובי 1 ס"מ.
מניחים בתבנית. מפזרים פיסטוק גרוס. אופים 175 מעלות 20 דקות עד הזהבה.
מקררים מזלפים שוקולד מעל.

בהצלחה 🌺🌺🌺

עוגיות שקדים ושיבולת שועל_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

277 מתכונים