Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
הבצק :
מרגרינה לאפיה ובישול רכה (או חמאה/מחמאה) – אריזת נייר (200 גרם)
חלמון ביצה – 3 יחידה
סוכר – 1/2 כוס
סוכר וניל – אריזת נייר
אבקת אפיה – שקית
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
חצי קילו קמח לבן
סודה לשתיה – 1/2 כפית שטוחה

המילוי
חלבון ביצה – 3 יחידה
חצי כוס סוכר
אינסטנט פודינג בטעם וניל – קופסת קרטון

עוגיות שושנים עם קרם וניל_מתכון  של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים