Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

3 כוסות פחות

2 כפות קמח(400גרם)

כפית אבקת אפיה

1/4 כפית סודה לשתיה

1.5 כפית מלח

3/4 כוס סוכר חום

225 גרם חמאה קרה

חתוכה לקוביות קטנות

1/2 כוס סוכר לבן

2 ביצים

כפית תמצית וניל

2 כוסות שוקולד ציפס

במיקסר עם וו גיטרה

מערבלים חמאה עם סוכר לבן וחום

לקבלת תערובת אחידה

מוסיפים בהדרגה את הביצים

ומוסיפים את תמצית הוניל

בקערה ניפרדת מערבבים

קמח.אבקת אפיה וסודה לשתיה ומלח ומערבבים

מוסיפים לקערת המיקסר

מערבבים עד הטמעת הקמח

מוסיפים את

השוקולד ציפס

יוצרים כדורים גדולים(50/60גרם)

מסדרים על מגש עם

דף אפיה

ומכניסים להקפאה

ל30 דקות

מוציאים מסדרים במירווחים גדולים

בתבנית אפיה מרופדת

מחממים תנור

ל175 מעלות

אופים אותם

כ20 דקות

לשמור בקופסא

סגורה ואטומה

נ.ב

הן היו צריכות להיות

עוגיות שמנמנות

הטעות קרתה

כשהכנסתי תבנית

אחת לתנור

והשארתי את השאר בחוץ

הן הופשרו

ובאפיה השתטחו אבל

נשארו ענקיות

להכניס למקפיא בחזרה עד האפיה

לא אופים בטורבו

אפשר לשמור את הכדורים כבצק במקפיא

כשרוצים להוציא ולאפות

עוגיות שוקולד ציפס(levain)
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

697 מתכונים