Share with:


חלבי

אופן הכנה

חן ותכשיט
משתפת אתכם לא תפסיקו להכין באחריות💝💝
היום כשהסתובבתי בסופר חשבתי על זה הרבה,כל העניין הזה שאנחנו שומרים את המסורת ולשבוע שלם אוכלים ללא גלוטן ושבעצם יש כאלו שחיים שלמים מחפשים להיות יצירתיים ולהכין מטעמים ככה שלא ירגישו בהבדל❤️ והאמת שזה אפשרי!
אז את העוגיות האלו?חובה להכין!תודו לי על זה!
מתכון לעוגיות אש:
1 ביצה
120גר חמאה
250גר קמח ׳כרגיל׳(כשר לפסח)
4גר אבקת סודה
180גר סוכר חום
100גר אבקת שקדים
3גר אבקת אפייה
160גר שוקולד קצוץ גס(אפשר שילוב מריר וחלב)
100גר אגוזים קלויים(פקאן בשילוב לוז)
80גר מחית נוגט(קנוי או ביתי)
הוראות:
במיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית לערבב את הסוכר והחמאה עד אחידות(לנקות דפנות אם צריך)להוסיף את הביצה עד אחידות,להוסיף את אבקת השקדים,האגוזים ומחית הנוגט עד אחידות ואת שאר היבשים,לעטוף בניילון נצמד ולהעביר למקרר לחצי שעה,משקל של כל עוגיה 40 גר,להעביר לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ל 13 דקות(תלוי בתנור)

עוגיות שוקולד צ’יפס מלאות נוגט ואגוזים כשרות לפסח_מתכון של חן ותכשיט ע"י רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

108 מתכונים