Share with:


חלבי

אופן הכנה

כ-30 יח'

100 גר' חמאה רכה
1/2 כוס סוכר חום
1 ביצה L
2 כפות חלב
כוס וחצי קמח לבן מנופה
רבע כוס קורנפלור

לציפוי:
100 גר' שוקולד לבן ממוס
כ- 50 גר' פקאן מסוכר גרוס

ההכנה:
1. בקערה מערבבים חמאה וסוכר, מוסיפים ביצה וחלב וטורפים כ-3 דקות.
2. מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
3. קורצים עיגולים קטנים ומניחים ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. אופים כ-7 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
5. מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין ולאחר מכן מצפים אותם באחת מן הדרכים הבאות-
*טובלים כל עוגיה בשוקולד המומס ומעל מפזרים פקאנים. או-
*מערבבים את השוקולד המומס עם הפקאנים וטובלים את העוגייה בבלילת הציפוי.
6. בהצלחה, הילה.

****** ניתן להוסיף גם לבצק חצי כוס פקאן מסוכר, למכורי פקאנים כמוני

עוגיות פריכות בציפוי שוקולד לבן ופקאן מסוכר
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים