Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
מאוד קלות להכנה ביחד עם הילדים

מצרכים ל 50 עוגיות כוס מידה שתיה חמה ח.פ

400 גרם חמאה או מחמאה לפרווה.
2 כוסות סוכר
2 ביצה L
חצי כפית מלח
1 כפית גדושה של תמצית וניל איכותית
4 כוסות קמח לבן
2 כפיות סודה לשתייה
400 גרם פיצפוצי שוקולד חלב.

אופן הכנה:
במיקרוגל ממיסים את החמאה ואת הסוכר ביחד, בעדינות, בפולסים, זה יוצר חמאה מקורמלת.
מעבירים לקערה גדולה מתחילים להקציף עם מיקסר ידני מוסיפים ביצים תמצית וניל, קמח וסודה לשתייה, לערבל עד שהעיסה אחידה.
בקערה נוספת, לקמח מעט את השוקולד לפניי שמכניסים לעיסה.
לערבב הכל ביחד.
לכסות עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים שלוש.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
משמנים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בגודל פינג פונג, במשקל של 30 גרם , מניחים את הכדורים במרווחים גדולים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים במשך 12 דקות
מוציאים,לא לגעת העוגיה עדיין רכה
מצננים היטב
ומאחסנים בקופסה סגורה
הבטחה- שבועיים אם ישאר :))))

עוגיות שוקולד צי’פס ווניל ..הכי מוצלחות שתעשו_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים