Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים בכוס קרטון :
200 גרם מחמאה /נטורינה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1 שקית אפיה
1 שקית סוכר וניל
מעט גרידת לימון או
תפוז (אופציונלי )
4 כוסות קמח או לפי הצורך

אופן ההכנה:
בקערה מניחים את המצרכים ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד למרקם נוח .
לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים בגודל מטבע לשטח מעט
להניח בתבנית .
בחלק מהעוגיות מרחתי מעט חלבון הביצה .על עיגולי הבצק וטבלתי בשקדים פרוסים.
אופים בחום בינוני 180 מעלות כ 22 דקות בערך או עד
להזהבה קלה.

מצרכים לסירופ:
2 כוסות סוכר
1'כוס מים
כפית מיץ לימון
להרתיח על הגז כ 10 דקות בערך או עד לצימצום הסירופ
להוציא את העוגיות האפויות מהתנור .
ולטבול את האצבעות בסירופ
ולצפות מיד בקוקוס

יאמי כמה זה טעים 😋
בהצלחה אסתי ❤️

עוגיות פרווה נימוכות בציפוי קוקוס  או שקדים_מתכון של – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים